Cautare

5334 de rezultate pentru "servicii financiare nisate" (6.00 secunde)
Pachetele de servicii vin cu reduceri La BRD, oferta vizeaza pachetele de servicii. „Strategia BRD a anului acesta a fost promovarea pachetelor de servicii.
Consiliul Concurentei a autorizat preluarea de catre Petrom a activitatilor de servicii petroliere de la Petromservice.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Cei care au contract de comision sau de prestari servicii sunt obligati sa contribuie din aceste venituri si la asigurarile sociale de stat, si la pensia suplimentara.
Pentru ca parintii lucreaza din ce în ce mai mult, firmele care se preocupa de supravegherea si îngrijirea copiilor pot avea succes într-un timp foarte scurt. Un exemplu în acest sens este SC AL_MAN SRL, o societate al carui domeniu de activitate îl reprezinta oferirea de servicii full-time si part-time de îngrijire a copiilor, supraveghere de lectii si îngrijire de batrâni la domiciliu sau la spital.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili.
Prin Terminalul de la Craiova al Bursei de Marfuri se tranzactioneaza bunuri, lucrari, din ce în ce mai multe servicii si combustibili.
Daca producatorii nu au posibilitatea sa achizitioneze motorina direct de la furnizori, atunci Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Bihor va elibera adeverinte prestatorilor de servicii.
In primele luni ale anului, la Registrul Comertului Dolj s-au inregistrat 744 de prestatori de servicii si comercianti noi, cu 27% mai mult decat in aceeasi perioada din 2008. ... "Activitatile predominante ale firmelor inregistrate in perioada ianuarie-februarie 2009 sunt servicii si comert", a precizat directorul ORC Dolj, Gheorghe Celea.
Premierul Emil Boc a cerut, in sedinta de miercuri a Guvernului, reducerea cu 25% a drepturilor salariale in companiile de stat, inclusiv in Eximbank si CEC, precum si diminuarea suplimentara, cu 20% din total, a cheltuielilor cu bunuri si servicii in ministere, agentii si companii subordonate.
• doar 3% dintre utilizatorii de servicii bancare din mediul urban au foarte multa incredere in banci in general, in timp ce 41% au multa incredere, 40% putina, iar 13% foarte putina incredere;
De aici se vor coordona activitatile de testare, inspectie si certificare la nivel local, activitati adresate cu precadere companiilor ce activeaza in domeniile constructii, servicii si productie industriala, agricultura si industrie alimentara.
Guvernul vrea sa stie numele, CNP-ul si adresa tuturor posesorilor de cartele preplatite Guvernul ii va obliga pe furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sa retina datele de identificare ale utilizatorilor de servicii PrePay, dupa ce o initiativa legislativa elaborata pe aceasta tema de mai multi deputati PDL a fost respinsa in toamna de catre Parlament.
cu ce oferte vine compania Romtelecom, numarul doi pe piata locala de servicii de televiziune si internet pe linii fixe, a lansat o noua campanie de abonare, prin care le ofera clientilor reduceri ale tarifelor de lista daca semneaza contracte pe unul sau doi ani pentru pachete care sa includa minim doua servicii.
PREZENTARE GENERALA RomWings Integrated Solutions este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea mai multor game de servicii profesioniste in domeniul aviatiei civile: ... - Servicii de consultanta pentru management si afaceri in domeniul aeronautic;
Operatiunea ar fi fost o reusita daca exista o minte luminata care, in momentul in care STS a livrat coordonatele geografice incomplete, sa realizeze ca trebuiau facute demersurile necesare pentru a insista/obliga cele doua servicii de informatii care raspund de monitorizarea si controlul comunicatiilor mobile sa livreze aceste date complete.
-vor fi organizate activitati de distribuire de materiale informative in cadrul Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Agentiilor de Ocupare a Fortei de Munca, institutii care asigura servicii persoanelor inactive, somere la nivelul municipiului Bucuresti.
Proiectul are drept obiectiv acordarea de sprijin pe termen lung, prin crearea de servicii de suport si recuperare, pentru copii cu boli grave si copii care provin din medii defavorizate.
dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a fi ascultat si dreptul de a alege produse si servicii. ... - dreptul de acces neangradit la pietele de produse si servicii;
22.189 copii in servicii de tip rezidential si 37.889 copii in servicii de tip familial.
google-analytics.com